Home  l  Sitemap l  
       
  Nederlands  English   
 
Groove
 

 

 

 FLICKR


 

Groove

Pullip

Pullip

De fabrikant Jun Planning gaf in 2003 de eerste Pullip modellen uit. Pullip is ongeveer 32 cm hoog, haar lijfje is in veel standen te bewegen (ze heeft veel 'gewrichten'). Ze kan knipogen en de pupillen kunnen naar links en rechts bewegen. Elke maand komt er een nieuw model Pullip uit. In 2009 is Jun Planning overgenomen door Groove Inc.
Dal

Dal

De fabrikant Jun Planning gaf in 2006 de eerste Dal modellen uit. Dal is ongeveer 28 cm hoog, haar lijfje is in veel standen te bewegen (ze heeft veel 'gewrichten'). Ze kan knipogen en de pupillen kunnen naar links en rechts bewegen. Elke maand komt er een nieuw model Dal uit. In 2009 is Jun Planning overgenomen door Groove Inc.
Taeyang

Taeyang

De fabrikant Jun Planning gaf in 2006 de eerste Tayang modellen uit. Taeyang is ongeveer 35 cm hoog, zijn lijf is in veel standen te bewegen (hij heeft veel 'gewrichten'). Hij kan knipogen en de pupillen kunnen naar links en rechts bewegen. Elke maand komt er een nieuw model Taeyang uit. In 2009 is Jun Planning overgenomen door Groove Inc.
Little Pullip / Dal

Little Pullip / Dal

De fabrikant Jun Planning gaf in 2005 de eerste mini Pullip en Dal modellen uit. Mini Pullip en Dal zijn ongeveer 12 cm hoog, ze zijn de kleine uitgave van Pullip en Dal, hebben geen 'gewrichten' maar armen en benen zijn wel 'flexibel'. Elke maand komt er een nieuw model Mini Pullip en Dal uit. In 2009 is Jun Planning overgenomen door Groove Inc.
J-doll

J-doll

De fabrikant Jun Planning gaf in 2006 de eerste J-Doll modellen uit. J-Doll is ongeveer 28 cm hoog, haar lijf is in veel standen te bewegen (zij heeft veel 'gewrichten'). Elke maand komt er een nieuw model J-Doll uit. De naam van elk model is gebaseerd op bekende winkelstraten over de wereld en haar kleding daarop afgestemd. In 2009 is Jun Planning overgenomen door Groove Inc.
Byul

Byul

De fabrikant Jun Planning gaf in 2008 de eerste Byul modellen uit. Byul is ongeveer 28 cm hoog, haar lijfje is in veel standen te bewegen (ze heeft veel 'gewrichten'). Ze kan knipogen en de pupillen kunnen naar links en rechts bewegen. Meestal komt om de maand een nieuw model Byul uit. In 2009 is Jun Planning overgenomen door Groove Inc.
Ai en Pang-Ju

Ai en Pang-Ju

De Fabrikant Jun Planning gaf in 2007 de eerste Ai doll modellen uit. Ai doll is ongeveer 13 cm hoog, haar lijfje kan in veel standen bewegen (ze heeft veel gewrichten, zoals een BJD). Haar pruikje en oogjes kunnen verwisseld worden. Ze heeft een complete outfit aan en heeft een speciale geschenkbox die eruit ziet als een boek. In 2009 is Jun Planning overgenomen door Groove Inc.

De fabrikant Groove gaf in 2011 de eerste Pang-Ju modellen uit. Pang-Ju is het vriendje van Ai. Het is een Chihuahua van ongeveer 10 cm hoog. Het lijfje lijkt op dat van Ai. Het heeft een complete outfit aan.
Outfits

Outfits

Customizen

Customizen

     

Gemini 35 3769 KN Soesterberg - The Netherlands

 
multimedia-solutions.nl